Edge van Bang & Olufsen

De nieuwe Beosound Edge is een prachtige ononderbroken cirkel, ontworpen voor intuïtief aanraken en bewegen. Laat het heldere geluid, de elegante vormgeving en de magische interactie tot uw verbeelding spreken.

Betoverende bediening

De bediening van de Beosound Edge is al net zo betoverend als het rijke geluid. Dit is een luidspreker die uw aanwezigheid voelt. Als u erbij in de buurt komt, komt de Beosound Edge tot leven en licht de gebruikersinterface op de gladde aluminium ring op. U kunt nu nummers starten, stoppen of overslaan met een enkel tikje. Wanneer u de interface niet meer gebruikt, vervaagt deze.

De Beosound Edge is gekalibreerd om de kracht van uw aanraking af te lezen. Daardoor is het volume aan te passen door de luidspreker heen en weer te rollen. Of omhoog en omlaag als hij aan de wand is gemonteerd en de zwaartekracht trotseert. Een rustige beweging zorgt ervoor dat het volume matig verandert, terwijl een stevige aanraking een drastischer aanpassing oplevert. Als u hem loslaat, keert de luidspreker altijd weer naar het midden terug. Perfect evenwicht in design. Perfect evenwicht in geluid.

Alle specificaties

Innovatief Active Bass Port-design

Een innovatief Active Bass Port-design ligt aan de basis van de cirkelvormige luidspreker. Deze revolutionaire Bang & Olufsen-technologie zorgt voor een optimale geluidsweergave. Het geluid wordt constant gefinetuned, of u nu op zoek bent naar stevige lage tonen en een krachtig volume of juist een subtielere luisterervaring wenst. Wie achter de textielcovers kijkt, ziet hoe de baspoort open gaat als het geluid hard staat en sluit bij lagere volumes. Hierdoor worden de akoestische prestaties van de luidspreker op effectieve wijze gereguleerd. Deze luidspreker is zowel geschikt voor feestjes als voor rustige luistermomenten.

De richting van geluid is eenvoudig te wijzigen en daardoor de sfeer te veranderen. Dankzij de drie verschillende instellingen voor directioneel geluid komt de Beosound Edge tegemoet aan de flexibele eisen van de moderne woning. Door het geluid in 180 graden af te spelen via een van de zijden van de luidspreker, kunt u het richten, wat een intieme luisterervaring oplevert. Wanneer de True360 omnidirectionele modus wordt geselecteerd, vult het herkenbare Bang & Olufsen-geluid de hele ruimte.

BELEEF HET LIVE

Stop met dromen, begin met ervaren. Zie het, hoor het en probeer het zelf uit in onze showroom in Eindhoven.

Adres