Harmonies van Bang & Olufsen

Maak kennis met onze draadloze luidsprekersystemen in een weelderige groene collectie met een beperkte oplage, geïnspireerd door de natuur. Een harmonieus samenspel van geluid en kleur.

Beosound 1 KEUZEVRIJHEID

Staat overal mooi. Klinkt altijd goed. Flexibiliteit en mobiliteit met een krachtig vermogen en zonder wirwar aan kabels. Nu verkrijgbaar in een groene limited edition.

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en functioneert eveneens op batterij. Dankzij de toepassing van de Multiroom-technologie kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.

alle detailsbekijk video

FLEXIBELE FUNCTIONALITEIT

Ruimtevullende geluiden, zelfs als de luidspreker is weggestopt in een hoek. De BeoSound 2 is een krachtig, draadloos luidsprekersysteem met ruimtevullende 360-graden geluidsprestaties en een stevig, maar toch onopvallend aluminium ontwerpprofiel.

alle detailsbekijk video

Beleef het live

Stop met dromen, begin met ervaren. Zie het, hoor het en probeer het zelf uit in onze showroom in Eindhoven.

Adres