Partners

Liefde voor design, altijd kiezen voor kwaliteit en volop genieten van het leven. Het zijn waarden die het B&O Center Eindhoven deelt met een aantal partners in de regio. Samen met deze partners kunnen we de mooiste, exclusieve projecten realiseren. We versterken en inspireren elkaar. We bevelen ze dan ook met plezier en vertrouwen bij u aan.

 

Boley EXCLUSIEVE OPENHAARDEN

Een traditioneel houtvuur? Of toch liever een sfeervol, realistisch gasvuur? Boley is al sinds 1970 hét adres voor exclusieve openhaarden uit eigen atelier. De individuele wensen van de klant en het verlangen naar compromisloze vormgeving staan altijd centraal. Zonder concessies aan veiligheid en kwaliteit. Boley is bovendien importeur een premium collectie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem en een rendement tot wel 87%.

boley.nl

Aswa

Houdt u van een landelijke keuken, een stoere uitstraling of juist van strak design? Vindt u het fijn als uw gasten in de buurt zijn terwijl u kookt? Of heeft u weinig tijd en staat praktisch en snel bij u voorop? Aswa vertaalt uw wensen naar een mooi en altijd functioneel design. De nieuwste technologie, hoogwaardige apparatuur en een slim ontwerp zorgen voor een optimale indeling en een exclusieve uitstraling. Een Aswa keuken past precies bij uw lifestyle, behoeftes en niet te vergeten: uw budget.

aswakeukens.nl

D!zit

D!Zit biedt een gevarieerde, eigentijdse collectie meubelen, passend in elk interieur. De prijzen zijn verrassend en bieden mogelijkheden voor elk budget. Op de website krijgt u een goede indruk van de grote diversiteit van het aanbod. Maar bezoek ook vooral de winkel in hartje Eindhoven om de complete collectie zelf te ervaren.
U bent van harte welkom om te komen kijken, of liever nog, om te komen zitten.

dzit.nl

Mario Galante

Kenners weten het: de mooiste natuursteen ter wereld komt uit Italië. Mario Galante Natuursteen selecteert en importeert voor u de fraaiste soorten om een uniek accent te geven aan uw interieur. Alles wordt op maat gemaakt en geplaatst met uitsluitend eigen vakmensen en zeer geavanceerde machines. Bezoek de website voor meer informatie en kom vooral ook eens naar de showroom om de vele marmersoorten en toepassingen te bekijken. En neem uw interieurarchitect mee voor inspiratie!

galante.nl

hs Fashion

In de markante Lichttoren, het bekendste gebouw van Philips in Eindhoven, vindt u HS Fashion, een exclusieve herenmodezaak, gericht op Italiaanse design labels zoals Jacob Cohën, Pal Zileri, Santoni, Montecore en Borelli. Hier kunt u in alle rust uw garderobe samenstellen, omringd door vertrouwde mensen met veel vakkennis. Exclusieve kwaliteit is de passie van HS Fashion. Met oog voor detail en gevoel voor karakter, stijl en klasse, kleden we iedere man zoals hij wenst.

hsfashion.nl

Très Art

Bij galerie Très Art in Breda, vindt u een zeer gevarieerde collectie van tenminste 40 verschillende binnen- en buitenlandse kunstenaars. Naast de vele schilderijen hebben wij ook een schitterende collectie beelden. Ook kunt u bij ons terecht voor een ‘kunstplan’ op maat. Wij komen vrijblijvend langs om de kunstwerken bij u te laten zien.

Bij TresArt-business hebben we ook kunstverhuur collectie puur voor bedrijven, voor meer informatie: www.tresart-business.nl of info@tresart-business.nl

tresart.nl info@tresart.nl

RAW Interiors

U vertelt ons uw wensen, wij luisteren en stellen vragen. U laat uw woning zien, wij proeven de sfeer en raken geïnspireerd. U geeft ons de opdracht om aan de slag te gaan, wij verbeelden uw wensen. U geeft aan wat u wel en niet aanspreekt, wij verfijnen ons plan. Dat is onze werkwijze.

Met plattegronden, schetsen, 3D-tekeningen en staaltjes nemen we u mee naar uw nieuwe interieur. Ook maken we een verlichtingsplan voor u, geven we kleuradvies voor muren en accessoires en denken we met u mee over kleine of grotere verbouwingen in uw woning. We maken vooraf heldere afspraken over zaken als aanpak en budget.

Bang & Olufsen Center Eindhoven weet als geen ander dat geluid in iedere ruimte steeds belangrijker wordt. De nieuwe multiroom producten, zoals de Bronze Collection, sluiten naadloos aan op onze stijl. Voeg daar de passie voor klantbeleving aan toe en het is vanzelfsprekend dat we een prettige samenwerking zijn aangegaan.

rawinteriors.nl