Sponsoring

Drie sponsorprojecten geven we hier speciale aandacht. Ze lijken misschien werelden uit elkaar te liggen, maar voor ons is het heel logisch.

Veel van onze (potentiële) klanten golfen. Vandaar dat we onze naam met plezier verbinden aan een van de mooiste banen van Nederland: de Eindhovensche Golf.

Daarnaast ondersteunen we DJ DNA. We zijn niet alleen gek op muziek maar houden ook graag contact met de jeugd. Juist de jongere generaties zijn zeer geïnteresseerd in design, trends en materiaalgebruik. Net als wij dus.

Genieten van het leven vinden we belangrijk, hoe jong je ook bent. Juist daarom helpen we om kinderen in een zorgelijke situatie een onvergetelijke dag te bezorgen.

eindhovensche golf

De Eindhovensche Golf, een van de “Oude Negen”, werd geopend op 12 juli 1930 door de heer Anton Philips en zijn vrouw Anna Philips-de Jongh. Het is een van de roemrijkste banen van ons land, met een prachtig clubhuis dat uitzicht biedt op maar liefst vijf holes en een ven.
Ieder jaar geven wij greenfees cadeau ter waarde van € 100,-.

eindhovenschegolf.nl

DJ DNA

De vrouwelijke DJ Dina van Diest is een jonge, enthousiaste en stralende dame die je laat dansen op heerlijk swingende beats. In 2013 is ze in aanraking gekomen met het draaien en mixen van muziek bij de DJ School Amsterdam. Ze draait in clubs en op verschillende netwerk evenementen (in samenwerking met B&O Center Eindhoven) en geniet inmiddels ook internationaal bekendheid.

dinavandiest.combekijk video

Onky Donky

Bij Onky Donky begint alles bij het kind. Stichting Onky Donky vindt dat juist kinderen in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn wat extra aandacht verdienen in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky Huis. Door het bieden van een geheel verzorgde Onky Donky Dag wil stichting Onky Donky kinderen een onvergetelijke dag bieden. Een dag waarin zij onder deskundige begeleiding vrij kunnen spelen en kunnen genieten in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky Huis.

onkydonky.nl